Emma
watson

Ashley
ashley

Zendaya
coleman

Perrie
edwards

Ashley
tisdale

Nikki
reed

BigBang
theory

Ashley
tisdale

Emilia
clarke

New
fashion

Jen
lawrence

Selena
gomez

Beyonce
knowles

Lily
collins

 

 

 

 

Csere Feltételek

Ha szeretnél kikerülni a partnereim közé, akkor írj nekem a vendégkönyvbe és pár napon belül válaszolni fogok rá. Ha nem fogadtam el az azért van mert vagy új a weblapod és nem elég tartalmas, vagy ritkán vannak frissítések Nálad vagy egyszerűen nem tetszik.

Ha viszont Te kérsz Tőlem cserét azért vannak feltételek amiket érdemes elolvasni mielőtt írsz Nekem.

× Legfőképpen Gportálos oldalak jelentkezését várom, de lehet Flaunt aldomain illetve rendes domainnel rendelkező oldalak is. A lényeg az összhang, a kinézet és a tartalmi frissítés.

× CSAK "sztáros" weboldallal cserélek, akár színész, énekes, modell stb. BLOGOK kizárva, sajnos nem olyan vagyok aki olvas ilyen témájú oldalakat, és nem is annyira szeretem mások életét olvasni erre van a papír alapú napló. Sokan túl részletesen írnak magukról, persze álnéven de akkor sem akarok más életében kutakodni és valóban nem is kötnek le ezek az oldalak, azért cserélek csak sztárokkal foglalkozó lapokkal mert azok érdekelnek és ergo azokkal szeretnék partner lenni akiknek az oldalát napi szinten látogatom.

× Hetente többször legyen frissítés, akár hír, akár modul, akár szerkesztés. Persze senkitől nem várom el, hogy hónapról hónapra, évről évre ezt betartsa, de ha tudunk foglalkozzunk azzal a weboldallal ha már kinyitottuk a kapiját. 

× Igényen, szép kinézet. Nem baj ha rendelt vagy egy alap sablont mentettél le, nálam i gyakran vannak rendelt kinézetek mert nem vagyok túl jó a photoshopban, de próbálok összetettet választani, egyszerűt pont olyat amilyen én vagyok. Ti is a saját stílusotokhoz készítsetek kinézetet, legyen inkább egy sima szépen elrendezett mint egy giccses, összedobott változat.

× Mindenképpen saját tartalom és nem LOPOTT tartalmak. A lopott tartalomra azt értem, hogy ne Ctrl+C-vel legyen kimásolva magyar oldalakról, mert egy az eléggé meglátszik, kettő teljesen igénytelen. Külföldi oldalak lefordítása igényes munkára vall és sokkal személyesebb a hangvétele is, hiszen a saját szavaiddal írod le a fordítást.

× Külön öröm ha az oldalammal foglalkozó sztárról készülő ikonnal teszel ki, jelen pillanatban ez nálam is máshogy van mert ilyen még nem volt sőt ez illik a kinézethez, de visszatérek majd a képes elite partnerekhez.

Ha megfelelsz a feltételeknek már nincs más dolgod mint jelentkezni és várni, ha elfogadtam akkor örülni ha pedig nem akkor elolvasni a következő modult, amelyben kifejtem miért is került elutasításra a cserekérésed.

Miért került elutasításra a cserekérésem?

 
 
.

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!