Csere Feltételek

Ha szeretnél kikerülni a partnereim közé, akkor írj nekem a vendégkönyvbe és pár napon belül válaszolni fogok rá. Ha nem fogadtam el az azért van mert vagy új a weblapod és nem elég tartalmas, vagy ritkán vannak frissítések Nálad vagy egyszerűen nem tetszik.

Ha viszont Te kérsz Tőlem cserét azért vannak feltételek amiket érdemes elolvasni mielőtt írsz Nekem.

× Legfőképpen Gportálos oldalak jelentkezését várom, de lehet Flaunt aldomain illetve rendes domainnel rendelkező oldalak is. A lényeg az összhang, a kinézet és a tartalmi frissítés.

× CSAK "sztáros" weboldallal cserélek, akár színész, énekes, modell stb. BLOGOK kizárva, sajnos nem olyan vagyok aki olvas ilyen témájú oldalakat, és nem is annyira szeretem mások életét olvasni erre van a papír alapú napló. Sokan túl részletesen írnak magukról, persze álnéven de akkor sem akarok más életében kutakodni és valóban nem is kötnek le ezek az oldalak, azért cserélek csak sztárokkal foglalkozó lapokkal mert azok érdekelnek és ergo azokkal szeretnék partner lenni akiknek az oldalát napi szinten látogatom.

× Hetente többször legyen frissítés, akár hír, akár modul, akár szerkesztés. Persze senkitől nem várom el, hogy hónapról hónapra, évről évre ezt betartsa, de ha tudunk foglalkozzunk azzal a weboldallal ha már kinyitottuk a kapiját. 

× Igényen, szép kinézet. Nem baj ha rendelt vagy egy alap sablont mentettél le, nálam i gyakran vannak rendelt kinézetek mert nem vagyok túl jó a photoshopban, de próbálok összetettet választani, egyszerűt pont olyat amilyen én vagyok. Ti is a saját stílusotokhoz készítsetek kinézetet, legyen inkább egy sima szépen elrendezett mint egy giccses, összedobott változat.

× Mindenképpen saját tartalom és nem LOPOTT tartalmak. A lopott tartalomra azt értem, hogy ne Ctrl+C-vel legyen kimásolva magyar oldalakról, mert egy az eléggé meglátszik, kettő teljesen igénytelen. Külföldi oldalak lefordítása igényes munkára vall és sokkal személyesebb a hangvétele is, hiszen a saját szavaiddal írod le a fordítást.

× Külön öröm ha az oldalammal foglalkozó sztárról készülő ikonnal teszel ki, jelen pillanatban ez nálam is máshogy van mert ilyen még nem volt sőt ez illik a kinézethez, de visszatérek majd a képes elite partnerekhez.

Ha megfelelsz a feltételeknek már nincs más dolgod mint jelentkezni és várni, ha elfogadtam akkor örülni ha pedig nem akkor elolvasni a következő modult, amelyben kifejtem miért is került elutasításra a cserekérésed.

Miért került elutasításra a cserekérésem?

 
Üdvözlő Üzenet

Üdvözöllek Magyarország leginformáltabb Blake Livelyvel foglalkozó weboldalán, ami azért jött létre, hogy elsőkézből értesüljetek a vele kapcsolatos hírekről, érdekességekről és képekről egyaránt. A főoldalon az aktuális friss híreket olvashatjátok, a menüpontokban pedig számos érdekesség és interjú között válogathattok. Az oldal hivatalos galériájában pedig több ezer kép vár rád, amelyekkel még közelebbről megismerhetitek a gyönyörű szőkeséget. A lenti modulok segítségedre lesznek abban, hogy megtaláld azokat a menüpontokat amik a legjobban érdekelnek téged.

 

 
Az oldal Sztárja

Blake Christina Lively 1987. augusztus 25-én született a kaliforniai Tanzániában. Szülei Ernie és Elaine Lively, édesapja szintén színész, édesanyja menedzser de fiatalabb korában modellként  is dolgozott. Egy testvére van, Eric és három féltestvére Lori, Robyn és Jason. Édekesség, hogy mindhárman színészek de kevésbé ismertek mint Blake. 1998-ban debütált első filmjében a "Sandmen"ben, amelyet édesapja rendezett. Ugorva egyet az időben, 2007-ben nagy fordulóponthoz ért az élete, ugyanis megkapta az amerikai Gossip Girl című sorozat egyik női főszereplőjének szerepét, Serena Van Der Woodsen karakterét, ami a világhírnevet hozta el a számára, ekkor kezdődött el a tündérmeséje.

 
Vendégkönyv 
Legközelebbi projekt
All I See Is You ~ 2017.09.15 USA

A forgatások befejezve, amerikai premier szeptemberben. Dráma, thriller kategória, műsoridő 1 óra 50 perc. Eredeti nyelv angol.

All I See Is You

Gina egy látássérült nő, aki egy napon lehetőséget kap egy életmentő szemműtétre, viszont annak nagyon súlyos ára van.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 80% kész

The Rhythm Section ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Eredeti nyelv angol.

The Rhythm Section
Stephanie bosszút esküszik azokon, akik hozzájárultak annak a repülőgépnek a lezuhanásában, amelyen a családja is életét vesztette.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 10% kész

The Husband's Secret ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Krimi, thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Nyelv angol.

The Husband's Secret
A három jó barátnő nyugodt élete pillanatok alatt felfordul, amikor egyikőjük levelet kap a férjétő, amelyben valóva válnak legvadabb rémálmaik is.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 10% kész

A Simple Favor ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Krimi, thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Nyelv angol.

A Simple Favor
Egy kisvárosi anyuka bloggerként éli mindennapjait, amikor egy kellemes nyári napon titokzatos módon eltűnik a legjobb barátnője.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 5% kész

 

 
Az Oldal Partnerei

Az oldalon van lehetőség csere kérésre, ha te is szeretnél kikerülni az oldaladdal nincs más dolgod, mint írni a vendégkönyvbe miután elolvastad a szabályzatot. Kizárólag tartalmas, naprakész és egyedi oldalak jelentkezését várom. 20/17 hely foglalt, de ha úgy alakul bővítem majd.

csere feltételek / miért nem kerülhettem ki?

 
Közelgő Események
Augusztus 4 | All I See Is You Debütálása USA
Augusztus 25 | Blake 30. Születésnapja
Október 23 | Ryan 41. Születésnapja
December 16 | James 3. Születésnapja

Időrendi sorrendben láthatjátok a különböző eseményeket, megjelenéseket, fix időpontokat mint egy születésnap vagy névnap. Folyamatos bővítés alatt, attól függően mikor értesülök egy újabb fontos dátumról.

 
Oldalinformációk
Oldal egyetlen témája: Blake Christina Lively
Hivatalos nyitás: 2016.03.27. Vasárnap
Szerkesztő, társzerkesztő: Ági | társzerkesztő nincs
Tárhely, Domain: Gportal | Sosugary
További kódok: LINK LINK | LINK LINK | LINK
Alapkódolásért köszönet: Brielle | Cherryuniverse
Hivatalos források:  LINK | LINK | LINK | LINK | LINK

bejelentkezés / kijelentezés

Az oldal nem áll kapcsolatban Blake Livelyvel sem egyetlen hozzátartozójával illetve munkatársával sem. Ez csak egy szimpla magyar rajongói oldal, hogy elsőkézből értesülhetek a vele kapcsolatos hírekről, információkról, képekről egyaránt. Az oldalon minden saját gyűjtésű így eltulajdonítása és sajátcélú felhasználása szigorúan Tilos.

Minden jog fenntartva 2016 - napjainkig