Mi történt veled Blake Lively?

Sztárbabysitter a Lively-Reynolds családnál

A házaspár élete sokaknak mesébe illő hiszen mindketten sikeresek és elismertek, boldog házasságban élnek évek óta és van két gyönyörű kislányuk, James és Inez. A sztárpárnak természetesen a rengeteg munka mellett szakítaniuk kell időt gyermekeikre is így a nagyszülőkön kívül gyakran babysitter segítségét is kérniük kell. A szeretnivaló, dédelgető, nagymamánk korú hölgy helyett - akit elképzeltünk erre a pozícióra - Salma Hayeket láthatjuk a Lively-Reynolds konyhájában. A színésznő láthatóan otthon érezte magát, egy kötényben állt a tűzhely mellett, egyik kezében egy hatalmas edényben kavargatott valamit amásikban pedig a 10 hónapos Inezt láthatjuk. Azért is külön öröm a fotó mert Inezt utoljára Hollywoodban láthattuk az első vörös szőnyeges debütálásakor, amikor édesapja csillagot kapott a Hírességek Sétányán. Persze az arca ellentétes irányba néz a kamerával szemben, de így is észrevehető milyen gyorsan cseperedik a kis tündér. Salma nem idegenkedett sem a főzéstől sem pedig a gyermekvigyázástól, hiszen a 9 éves kislányának is gyakran főz otthon, bár viccesen megjegyezte a feltöltött fotójához, hogy befogták egy kis házimunkára.

Amikor a barátaid áthívnak magukhoz egy kellemes vacsorára és ez lesz belőle, veled végeztetik el a piszkos munkát.

  

A háttérben Ryan látható, valószínűleg Blake készítette a meghitt pillanatot a telefonjával és ezek után egy csodálatos vacsorát fogyaszthattak el együtt. Érdekességképpen írom, hogy Salma már mindkét féllel dolgozott együtt. Blakel a "Savages" forgatásán találkoztak és lettek barátnők 2012-ben, Ryanel pedig az idén nyáron debütáló hihetetlenül vicces vígjátékban a "Sokkal több mint testőr"-ben lesz látható majd.

2017.08.16. 10:09, Ági

Nyakig ér a Holiday

Kedves Látogatók! A mai napon nem érkeztem új hírrel Blakel kapcsolatban, hiszen egyenlőre megint visszahúzódott a kis konfortzónájába de bízom benne, hogy ha visszaértm a nyaralásból akkor lesz mit pótolnom nektek. A mai bejegyzésem pont az elköszönés lesz Tőletek, de ne gondoljatok semmi rosszra, csak 1 hét pihenőre megyek, elutazom egy kis nyaralásra amit úgy gondolok, hogy rám fér, de amint visszatértem azonnal jövök és újult erővel újra belevágok az oldal szerkesztésébe és hamarosan egy design váltás is várható majd sőt modulok fejlesztésén is folyamatosan agyalok. Ti is élvezzétek ki a nyár utolsó napjait, kiránduljatok, legyetek a friss levegőn amennyit csak lehet. Az oldallal kapcsolatban pár cserém lekerült mert nem volt aktív a lapjuk vagy bezártak, de  fennmaradó oldalaknál is tapasztalok némi kihagyásokat. Remélem az ősz közeledtével mindenki visszatér majd a kis oldalához, hiszen szuperek vagytok ne hagyjátok elveszi a sok hónapos, éves munkátokat. Írjatok nyugodtan a vendégkönyvbe is, úgy mint ahogy eddig tettétek ha hazaértem mindenkinek fogok válaszolni a bejegyzésére. Puszi Mindenkinek legyetek jók egy hét és jövök <3

2017.08.10. 10:48, Ági

Dolly az én múzsám

Blake a tegnapi nap folyamán újabb Instagram fotóval örvendeztetett meg minket. Sajnos nem egy újabb bizarr fotót posztolt magáról és semmi érdemleges információval nem lettünk előrébbek sem az életével sem pedig a hamarosan beinduló filmjének részleteivel kapcsolatban, csak egy nagy kedvencének a munkáját osztotta meg az oldalán. Megan Coonelly festőművész újabb csodálatos munkájába szeretett bele Blake és nem csak azért mert imádja Megant hanem azért is mert egyik nagy kedvencét Dolly Partont ábrázolja az alkotás, bár én látok benne a mi szőkeségünk vonásait is. Dolly Amerikában igen ikonikus jelenség, hiszen ő az egyik meghatározója a country-pop műfajnak amit nem is bizonyít más mint számos Grammy és egyéb zenei díjak begyűjtése. Nem csoda, hogy Blake is kedveli őt, hiszen ezeken a zenéken nőtt fel és teljes mértékben elvarázsolta a mára már 71 esztendős énekesnő. A fotón természetesen megjelölte az alkotót illetve Dollyt is, akit ábrázol, majd a kép mellé kifejezte mennyire szereti az énekesnőt és hogy örül, mennyire fantasztikus portré készült róla. Ha felkeltette az érdeklődésedet a művésznő munkája, ajánlom figyelmedbe az Instagram illetve a hivatalos weboldalát, amit az alábbi linkekre kattintva érsz el. [ LINK ] [ LINK ]

2017.08.08. 09:16, Ági

Love Magazin és Fotósorozat

Úgy tűnik az elmúlt időszak most a magazinoknak és a fotósorozatoknak kedvez, hiszen a mai bejegyzésem is ezzel a témával kapcsolatos. Nem kell félni, most nem a szeptemberi Glamouról fog szólni de garantálom hogy méltán híres utódja is megállja majd a helyét. Igaz, ez a magazin hamarabb elkészült mint a Glamour, de a sok cikk fordításban elvesztem és elfelejtettem megosztani veletek. A LOVE Magazinban kapott helyet a mi kedvencünk, egy teljes oldalas cikket is olvashattok majd, valamint négy további magazin fotót is kaptunk róla. Már elkezdtem fordítani, sajnos még nincs teljesen kész de a Muppet Showról lesz majd szó, nem véletlenül tűntek fel Blake mellett a képeken, Miss Röfi és Breki a béka. Én egy részt sem láttam, számomra bizarr egy kicsit de az amerikaiak idősebb korosztálya mind ezen nőttek fel. Egyenlőre címlap nem szivárgott ki, egyenlőre ezzel az öt magazin fotóval kell beérnünk.

Természetesen a magazinban lévő képek nem születhettek volna meg ha nem készül róla egy csodálatos fotósorozat. Sajnos egyenlőre csak egy jó minőségű képet kaptunk, de remélem, hogy a magazinban találhatóak is előkerülnek majd hq minőségben is és örülnék további eddig nem látott képeknek is. A fotósorozat Alasdair McLellan keze munkáját dícséri. A szerepelőkön lévő szőrős- színes ruhákat a Miu Miu biztosította. Nézzétek meg a már előkerült fotókat, szerintem megéri Blake csodálatos rajta.

2017.08.07. 10:07, Ági

Glamour Fotósorozat

Remélem még nem unjátok a Glamour magazinnal kapcsolatos posztokat, hiszen az utóbbi időben csak erről volt frissítés de meg kell nyugtatnom titeket, jövök újabb bejegyzésekkel is amik másról fognak szólni, de még maradjunk Blake legújabb fotósorozatánál. Mondjuk én kevésbé bánom, hiszen bármikor amikor ránézek a fotókra mindig jó kedvem lesz és elgondolkozom, hogy milyen szuper nő is a szőkeség. A Nathaniel Goldberg által készült fotósorozatot már láthattátok a napokban viszont most újabb képekkel bővölt a mappa, hiszen több interjú és cikk is megjelent már, így szépen lassan csepegtetik ki az eddig nem látott fotókat. A címlapot az egyel régebbi bejegyzésben nézhetitek meg valamint a teljes interjút is megtaláljátok már az oldalon. Bízom benne, hogy ha nem is ezzel kapcsolatban de minél előbb kapunk majd új információkat a szőkeségről és a hamarosan eljövő 30. születésnapja sem lesz olyan titkos mint az eddigiek voltak. Íme a fotók.

2017.08.05. 17:17, Ági

Glamour Magazin Címlap és Scan Fotók

Két nappal ezelőtt már láthattátok Blake legújabb fotósorozatát amely később kiderült a Glamour Magazinnak készültek el. Engem teljesen elvarázsoltak a szabadtéri fotók és olyan hihetetlen nőiesség és báj áradt belőle, hogy nehezen lehet elhinni, hogy két gyermek boldog édesanyja és azt sem, hogy ebben a hónapban ünnepli a 30. születésnapját. Az örömteli fotósorozat mellett, amelyet Nathaniel Goldberg készített róla előkerültek végre a magazin scan képei is, így szerencsére eltudjátok olvasni illetve megtudjátok nézni a kiegészített képekkel a magazin beltartalmát. Egyébként a modul végén találjátok az én fordításomat is a cikkből, érdemes lesz elolvasni hiszen jó témákat pedzegettnek benne, addig is itt vannak a scan fotók.

Illetve megkaptuk a két magazin címlapot is, az egyik, az első az amerikai kiadás a második pedig a szeptemberi UK Glamour száma lesz, aminek azért örülök mert biztosan be fogom tudni szerezni kint Angliában vagy pedig az itthoni nagyobb újságosok külföldi magazinok részénél, attól függően hol tartózkodok. 

Továbbá mivel már felkerültek az Internetre a fotók Blakenek sincs tovább takargatni valója, Ő is feltette az egyik fotót az Intasgram oldalára, ahol megköszönte az együttműködést mindenkinek aki bármilyen formában hozzájárult a projekt sikerességéhez. A kép mellé szerényen ennyit fűzött a szőkeség.

Köszönöm a @glamourmagazinnak, hogy beszélhettem az új filmemről, az All I See Is You-ról, a női egyenlőségről és a rakoncátlan melltartómról. Szóval, köszönöm azoknak a csodás embereknek is akik segítettek, hogy létrejöjjön ez a csodálatos címlap. @enamelle köröm, @rodortega4hair haj, @kristoferbuckle smink, @jilliandavision ruha, @nathanielgoldberg fotó. @alexmorris író.

Végezetül pedig a lefordított cikk linkjét találjátok itt, egyenlőre ilyen formában, később megpróbálom átnézni, de annyi cikk került mos elő, hogy sokat kell gépelnem, remélem nem sok hiba van benne, és a fordítás helyességéért nem vállalok felelősséget, de remélem így is érthető lesz.

Glamour Magazin UK Szeptemberi számának teljes cikke

2017.08.02. 10:55, Ági
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Üdvözlő Üzenet

Üdvözöllek Magyarország leginformáltabb Blake Livelyvel foglalkozó weboldalán, ami azért jött létre, hogy elsőkézből értesüljetek a vele kapcsolatos hírekről, érdekességekről és képekről egyaránt. A főoldalon az aktuális friss híreket olvashatjátok, a menüpontokban pedig számos érdekesség és interjú között válogathattok. Az oldal hivatalos galériájában pedig több ezer kép vár rád, amelyekkel még közelebbről megismerhetitek a gyönyörű szőkeséget. A lenti modulok segítségedre lesznek abban, hogy megtaláld azokat a menüpontokat amik a legjobban érdekelnek téged.

 

 
Az oldal Sztárja

Blake Christina Lively 1987. augusztus 25-én született a kaliforniai Tanzániában. Szülei Ernie és Elaine Lively, édesapja szintén színész, édesanyja menedzser de fiatalabb korában modellként  is dolgozott. Egy testvére van, Eric és három féltestvére Lori, Robyn és Jason. Édekesség, hogy mindhárman színészek de kevésbé ismertek mint Blake. 1998-ban debütált első filmjében a "Sandmen"ben, amelyet édesapja rendezett. Ugorva egyet az időben, 2007-ben nagy fordulóponthoz ért az élete, ugyanis megkapta az amerikai Gossip Girl című sorozat egyik női főszereplőjének szerepét, Serena Van Der Woodsen karakterét, ami a világhírnevet hozta el a számára, ekkor kezdődött el a tündérmeséje.

 
Vendégkönyv 
Legközelebbi projekt
All I See Is You ~ 2017.09.15 USA

A forgatások befejezve, amerikai premier szeptemberben. Dráma, thriller kategória, műsoridő 1 óra 50 perc. Eredeti nyelv angol.

All I See Is You

Gina egy látássérült nő, aki egy napon lehetőséget kap egy életmentő szemműtétre, viszont annak nagyon súlyos ára van.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 80% kész

The Rhythm Section ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Eredeti nyelv angol.

The Rhythm Section
Stephanie bosszút esküszik azokon, akik hozzájárultak annak a repülőgépnek a lezuhanásában, amelyen a családja is életét vesztette.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 10% kész

The Husband's Secret ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Krimi, thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Nyelv angol.

The Husband's Secret
A három jó barátnő nyugodt élete pillanatok alatt felfordul, amikor egyikőjük levelet kap a férjétő, amelyben valóva válnak legvadabb rémálmaik is.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 10% kész

A Simple Favor ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Krimi, thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Nyelv angol.

A Simple Favor
Egy kisvárosi anyuka bloggerként éli mindennapjait, amikor egy kellemes nyári napon titokzatos módon eltűnik a legjobb barátnője.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 5% kész

 

 
Az Oldal Partnerei

Az oldalon van lehetőség csere kérésre, ha te is szeretnél kikerülni az oldaladdal nincs más dolgod, mint írni a vendégkönyvbe miután elolvastad a szabályzatot. Kizárólag tartalmas, naprakész és egyedi oldalak jelentkezését várom. 20/14 hely foglalt, de ha úgy alakul bővítem majd.

csere feltételek / miért nem kerülhettem ki?

 
Közelgő Események
Augusztus 25 | Blake 30. Születésnapja
Szeptember 15 | All I See Is You Debütálása USA
Október 23 | Ryan 41. Születésnapja
December 16 | James 3. Születésnapja

Időrendi sorrendben láthatjátok a különböző eseményeket, megjelenéseket, fix időpontokat mint egy születésnap vagy névnap. Folyamatos bővítés alatt, attól függően mikor értesülök egy újabb fontos dátumról.

 
Oldalinformációk
Oldal egyetlen témája: Blake Christina Lively
Hivatalos nyitás: 2016.03.27. Vasárnap
Szerkesztő, társzerkesztő: Ági | társzerkesztő nincs
Tárhely, Domain: Gportal | Sosugary
További kódok: LINK LINK | LINK LINK | LINK
Alapkódolásért köszönet: Brielle | Cherryuniverse
Hivatalos források:  LINK | LINK | LINK | LINK | LINK

bejelentkezés / kijelentezés

Az oldal nem áll kapcsolatban Blake Livelyvel sem egyetlen hozzátartozójával illetve munkatársával sem. Ez csak egy szimpla magyar rajongói oldal, hogy elsőkézből értesülhetek a vele kapcsolatos hírekről, információkról, képekről egyaránt. Az oldalon minden saját gyűjtésű így eltulajdonítása és sajátcélú felhasználása szigorúan Tilos.

Minden jog fenntartva 2016 - napjainkig

 

"Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp    *****    ISMERD MEG A GYÖNYÖRÛ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNÕT, ALICIA VIKANDERT, AKI A 2018-AS TOMB RAIDER LARA COFTJÁT FOGJA ALAKÍTANI!