Mi történt veled Blake Lively?

Testvérével Long Islanden

Utoljára majdnem napra pontosan egy hónappal ezelőtt kaptunk lesifotókat Blakeről még amikor Vancouverben pihentek a családdal és meglátogatták Ryant a Deadpool 2 forgatásán. Azóta csend honolt kedvencünk körül, de július 30-án újra kimozdult otthonról. Azt már gondoltam, hogy nem tartózkodik Kanadában - bár a visszaérkezéséről nem kerültek elő fotók valahogy nagy titokban érkezhettek vissza New Yorkba, viszont két nappal ezelőtt Long Islanden kapták lencsevégre a fotósok, ahogy idősebb testvérével Robynal elhagyják az ottani egyik helyi éttermet és távoznak a tett helyszínéről. A boldogság oka biztos az is volt, hogy régen látták egymást és jó volt találkozni de Blake szinte ragyogott. Hatalmas mosolyával az arcán rótta az utcákat és egyáltalán nem zavarta Őt a fotósok hada, még integetett is a kamerának. Jó volt látni, hogy ilyen kiegyensúlyozott és mosolygós. A szettje tökéletes volt egy délutáni ebédhez és sétához. Egy kék farmert húzott amihez egy laza fehér inget választott. A táskája színekben is tökéletesen passzolt a dresshez és a magassarkú szandálja még csinosabbá tette a színésznőt. Testvére, Robyn is hasonlóan választott öltözéket erre a napra. A galériában 19 képet tekinthettek meg a testvérpár sétájáról a városban.

2017.08.01. 09:31, Ági

Glamour címlap és fotósorozat

Nem sűrűn szoktam egy napon kettő bejegyzést is írni, pontosan azért mert valamikor Blake nagyon eltűnik és szeretném egyenletesen hozni róla a híreket, hogy minden napra maradjon, de a mostani hírnek annyira megörültem, hogy nem szerettem volna vele tovább várni. Ugyanis kettő órával ezelőtt kerültek fel a fotók a netre és annyira tetszenek, hogy az örömömet veletek is meg akarom osztani. Blake legutóbb az F magazin címlapján pózolt és meg is jegyeztem, hogy milyen kár, hogy nem kerültek elő róla új fotók egy fotósorozat keretében. Hát így legyen ötösöm a lottón, hiszen a két órával ezelőtt feltöltött képek bizony egy fotósorozatból származnak, méghozzá a Glamour legújabb szeptemberi számához készültek el,  amiket a híres Nathaniel Goldberg készített kedvencünkről idilli környezetben a szabad ég alatt. Kedvencünk gyönyörű bordó ruhát visel, amelynek kivágott illetve áttetsző részein betekintést nyerhetünk csodás alakjára is. Ezen ruhán felül még egy spagettipántos sötét lenge ruhában is fotózták, amit egyébként a címlapon is visel. Egyenlőre a magazinból scan képek még nem kerültek elő de amint rátalálok azonnal hozom nektek. A galériában már eléritek a fotósorozat képeit, amiből egyébként egyenlőre hatot találtok, ide kattintva pedig a címlapot tekinthetitek meg nagyobb méretben. [ megnézem a címlapot ] Ti mit szóltok az új fotósorozathoz?

Szerencsére a people oldalának köszönhetően már kaptunk is egy rövidke betekintést a magazinba, vagyis legalább a témájába. Ryan a twitter oldalán gyakran viccelődik bájos feleségével és gyermekeivel, így ez az egyik fő témája a lapnak, továbbá a házasságuk, a gyermekeik ,karrierjük illetve idilli életük, amin Blake kissé felháborodik és megkér mindenkit, hogy ne higgyen el mindent amit írnak róluk.

Nonszensz. Az emberek rögtön bekategorizálnak azért mert ismert személyek vagyunk már minden egyből az ölünkbe hull. Az amit ti láttok a médiában az nem mindig mutatja a teljes valóságot, ha valaki azt írja hogy tökéletes az életünk vagy azt hogy romokban van, egyszerűen mindenki elhiszi és ezen csámcsog.

2017.07.31. 16:18, Ági

Újra az irodában

A következő bejegyzés még számomra is rejtély de megpróbálom megfejteni valamint kiötölni, hogy mi is lehet az az új Instagram fotó, amit Blake 13 órával ezelőtt posztolt hivatalos oldalára. A képhez nem tartozik semmilyen leírás, ő is titokzatos maradt és az "Újra az irodában" szöveget csatolta mellé, magán a képen pedig csak saját magát jelölte meg attól függetlenül, hogy több alak is kirajzolódik körülötte. Hogy Ti is értsétek érdemes először megtekinteni a már emlegetett fotót. Ez a zöld alak, a fotóra való hivatkozás szerint maga Blake, akit egy igen érdekes anyag borít, sokak szerint viasz, így az ő élethű bábujával is hamarosan találkozunk majd a Madam Tussaudban. A feltöltött fotó sok kíváncsiskodót vonzott, majdnem 1000 komment és jobbnál jobb képzelgések születtek belőle. Többen azt gondolják, hogy Blake legújabb filmjei közül az egyiknél kezdődtek meg a munkálatok, bár az eddigi leírások alapján egyiknél sem volt életszerű de soha nem lehet tudni, mások csak egy egyszerű poénként kezelték és vannak olyanok is, akik valamilyen prank videót képzelnek el. Egyenlőre választ még nem kaptunk, de biztosan ki fog derülni mi is lesz ebből.

2017.07.31. 09:15, Ági

F Magazin Címlapján

Blake utoljára áprilisban szerepelt magazin címlapján, méghozzá a Variety Power of Woman New Yorki kiadásán. Most pár hónappal később újabb címlapot könyvelhet el, méghozzá az F Magazinét amelyen most először és remélhetőleg nem utoljára pózolt. Sajnos a magazin se nem népszerű se nem változatos, hiszen majd nem öt éves fotókat sikerült felhasználni a címlapra illetve a magazinban található fotókra is. A magazinnak van egy szerethetőbb változata méghozzá a Luxury kiadás ami sokkal több személyhez eljut a mindennapokban. A nyelvezetét sajnos nem értem, de a képekből kikövetkeztettem, hogy a magánéletéről, családjáról és új filmjeiről van szó. A lent megtalált négy fotót nagyobb méretben már megtaláljátok az oldal galériájában is. Illetve aki esetleg érti a szöveget szívesen várom, hogy konkrétan mi a téma benne.

   

2017.07.28. 18:08, Ági

L'Oréal Paris Color Vibrancy

A L'Oréal Paris csapara folyamatosan azon agyal, hogy milyen új termékeket dobhatnának a piacra hogy minél több személy polcaira kerülhessenek. A fejlesztések, újítások, kutatások eredményessége is azt mutatja, hogy igen is van még ebben az iparban fejlődési lehetőség, ezért minden hónapban szinte előrukkolnak valami eddig nem ismert termékkel. Vagy a csomagolást változtatják, vagy a hatóanyagokat próbálják még jobbá tenni de gyakran új termékek is bemutatásra kerülnek, mint a pár hónappal ezelőtti Magic Root vagy a Pure-Clay Maszk. A legfrissebb termékek a Color Vibrancy nevet viselik, amik a hajápoláshoz kapcsolódnak ezért is fűződik Blakehez is a név, hiszen Ő gyakrabban promótál hajápolási termékeket, hiszen a gyönyörű, hosszú szőke fürtjeivel eléggé magabiztosan mutat a kamerák előtt. Az új termékcsalád kettő alcsoporttá alakul, hiszen van a Color Vibrancy és a Color Vibrancy Intense, ami kifejezetten a sérült, károsodott haj ápolására szántak. A sima és az intense termékeinek is van egy samponja és kondícionálója, valamint egy Ultra Recovery Mask is, ami az Intense csoport tagja, így ezt a terméket  szintén extra roncsolódott haj ápolására fejlesztették ki. Természetesen együtt ajánlják a sampont és a balzsamot, amit már a L'Oréal oldalán is megtudtok rendelni, de a hazai drogériák és parfümériák is hatalmas készlettel várnak benneteket.  Az IspotTV oldaláról pedig belinkelem azt a 30 másodperces videót, amelyen Blake reklámozza ezeket a termékeket "tökéletes csilogás" néven amely akár 60 napig is tart. [ megnézem ] Az első két képen az Intense család samponja és balzsamja látható, a harmadik fotón a sima sampon az utolsón pedig a már fent említett Ultra Recovery Mask.

   

2017.07.21. 09:51, Ági

Háromból egy film: Megerősítve

A tegnapi nap folyamán már olvashattatok három filmről is amelyekhez Blake neve is fűződik. Az elmúlt pár hónapban sok pletyka keringett róla és az alkotásokról, viszont egyet saját maga erősített meg méghozzá az Instagram oldalán. Örülök, hogy ha nem is mind a három valós hír legalább egy filmben már biztosan láthatjuk őt jövőre. A film pedig nem más mint a háromból az egyik személyes kedvencem a The Rhythm Section. A lenti bejegyzésben bővebben olvashattok erről is valamint a másik kettőről is, bízom benne, hogy azokban is a szőkeség tündökölhet főszereplőként. A The Rhythm Section Mark Burnell könyvadaptációját fogja megfilmesíteni és ha valóban olyan sikeres lesz mint a négy kötetet megélt könyv akkor biztosan a filmnek is lesznek folytatásai. Blake a hivatalos Instagram oldalára posztolta a könyv borítóját, lehet, hogy már el is kezdte olvasni azt és a forgatókönyvet is, hiszen hamarosan elkezdődnek majd a forgatások, de erről egyenlőre semmilyen megerősített információ nincs. A fotó mellé ennyit írt.

Igen!! Igen!! Igen!! Rettentően izgatott vagyok a szerep miatt amelyben a főszereplő élete hihetetlen és egyben összetett is. @reedmorano kezdjünk neki!!

     

2017.07.16. 09:21, Ági
 
Üdvözlő Üzenet

Üdvözöllek Magyarország leginformáltabb Blake Livelyvel foglalkozó weboldalán, ami azért jött létre, hogy elsőkézből értesüljetek a vele kapcsolatos hírekről, érdekességekről és képekről egyaránt. A főoldalon az aktuális friss híreket olvashatjátok, a menüpontokban pedig számos érdekesség és interjú között válogathattok. Az oldal hivatalos galériájában pedig több ezer kép vár rád, amelyekkel még közelebbről megismerhetitek a gyönyörű szőkeséget. A lenti modulok segítségedre lesznek abban, hogy megtaláld azokat a menüpontokat amik a legjobban érdekelnek téged.

 

 
Az oldal Sztárja

Blake Christina Lively 1987. augusztus 25-én született a kaliforniai Tanzániában. Szülei Ernie és Elaine Lively, édesapja szintén színész, édesanyja menedzser de fiatalabb korában modellként  is dolgozott. Egy testvére van, Eric és három féltestvére Lori, Robyn és Jason. Édekesség, hogy mindhárman színészek de kevésbé ismertek mint Blake. 1998-ban debütált első filmjében a "Sandmen"ben, amelyet édesapja rendezett. Ugorva egyet az időben, 2007-ben nagy fordulóponthoz ért az élete, ugyanis megkapta az amerikai Gossip Girl című sorozat egyik női főszereplőjének szerepét, Serena Van Der Woodsen karakterét, ami a világhírnevet hozta el a számára, ekkor kezdődött el a tündérmeséje.

 
Vendégkönyv 
Legközelebbi projekt
All I See Is You ~ 2017.09.15 USA

A forgatások befejezve, amerikai premier szeptemberben. Dráma, thriller kategória, műsoridő 1 óra 50 perc. Eredeti nyelv angol.

All I See Is You

Gina egy látássérült nő, aki egy napon lehetőséget kap egy életmentő szemműtétre, viszont annak nagyon súlyos ára van.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 80% kész

The Rhythm Section ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Eredeti nyelv angol.

The Rhythm Section
Stephanie bosszút esküszik azokon, akik hozzájárultak annak a repülőgépnek a lezuhanásában, amelyen a családja is életét vesztette.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 10% kész

The Husband's Secret ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Krimi, thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Nyelv angol.

The Husband's Secret
A három jó barátnő nyugodt élete pillanatok alatt felfordul, amikor egyikőjük levelet kap a férjétő, amelyben valóva válnak legvadabb rémálmaik is.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 10% kész

A Simple Favor ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Krimi, thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Nyelv angol.

A Simple Favor
Egy kisvárosi anyuka bloggerként éli mindennapjait, amikor egy kellemes nyári napon titokzatos módon eltűnik a legjobb barátnője.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 5% kész

 

 
Az Oldal Partnerei

Az oldalon van lehetőség csere kérésre, ha te is szeretnél kikerülni az oldaladdal nincs más dolgod, mint írni a vendégkönyvbe miután elolvastad a szabályzatot. Kizárólag tartalmas, naprakész és egyedi oldalak jelentkezését várom. 20/14 hely foglalt, de ha úgy alakul bővítem majd.

csere feltételek / miért nem kerülhettem ki?

 
Közelgő Események
Augusztus 25 | Blake 30. Születésnapja
Szeptember 15 | All I See Is You Debütálása USA
Október 23 | Ryan 41. Születésnapja
December 16 | James 3. Születésnapja

Időrendi sorrendben láthatjátok a különböző eseményeket, megjelenéseket, fix időpontokat mint egy születésnap vagy névnap. Folyamatos bővítés alatt, attól függően mikor értesülök egy újabb fontos dátumról.

 
Oldalinformációk
Oldal egyetlen témája: Blake Christina Lively
Hivatalos nyitás: 2016.03.27. Vasárnap
Szerkesztő, társzerkesztő: Ági | társzerkesztő nincs
Tárhely, Domain: Gportal | Sosugary
További kódok: LINK LINK | LINK LINK | LINK
Alapkódolásért köszönet: Brielle | Cherryuniverse
Hivatalos források:  LINK | LINK | LINK | LINK | LINK

bejelentkezés / kijelentezés

Az oldal nem áll kapcsolatban Blake Livelyvel sem egyetlen hozzátartozójával illetve munkatársával sem. Ez csak egy szimpla magyar rajongói oldal, hogy elsőkézből értesülhetek a vele kapcsolatos hírekről, információkról, képekről egyaránt. Az oldalon minden saját gyűjtésű így eltulajdonítása és sajátcélú felhasználása szigorúan Tilos.

Minden jog fenntartva 2016 - napjainkig

 

"Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp    *****    ISMERD MEG A GYÖNYÖRÛ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNÕT, ALICIA VIKANDERT, AKI A 2018-AS TOMB RAIDER LARA COFTJÁT FOGJA ALAKÍTANI!