Miért utasítottam el a kérésed?

A szabályzat elolvasása után természetesen jelentkeztél a vendégkönyvbe de sajnos a cserekérésed elutasításra került, így jogosan felmerülhet benned a kérdés, hogy ha minden szabályt betartottál akkor vajon mi az oka annak, hogy még sem lettünk partnerek. Először is kanyarodjunk vissza a szabályokra, hiszen általában már ott is elszokott bukni a dolog, de ha valóban megfeleltél a követelményeknek, hogy az oldaladad legyen legalább 1 hónapos és sztárral foglalkozzon az még nem egyenes út a partnerséghez. Hiszen kell egy igényes külső, heti többszöri frissítés és ami számomra a legfontosabb az az, hogy legyen tartalmas. 

Sok oldalnál aki visszautasítottam meg volt a szép külső, és a friss bejegyzések száma is, viszont tartalmilag nem volt a toppon. Belátom az én oldalamon is lehetne még mit javítani de igyekszem havonta legalább egyszer legalább egy új modult összehozni, szerintem ez nem nagy kérés. Persze egy újonnan indult oldaltól nem várhatom el, hogy kezdéskor is 50 modul legyen, ezt persze nem is várom el, de kérlek titeket ne a wikipédiáról, starityről és egyéb amúgy sem hiteles forrásból Ctrl+C-vel írjatok modulokat mert attól falra mászok. Teljesen tiltólistára kerül nálam az is, ha egy modulhoz nem írtok saját véleményt, nem turbózzátok fel a saját ötleteiddel, így csak egy rideg felületet kapok, amitől teljesen el is megy a kedvem.

Legyenek interjúk fordítva, legyenek érdekességek, kampányok bármi ami az adott híresség munkásságára jellemző, hiszen azért készítetek róla oldalt, mert szeretitek nem? 

Ezeken kívül sokkal szigorúbban nézem az összképet mint eddig, legyen tényleg stílusban és színekben is passzoló, ne legyenek hirdetések, kusza szövegek, többféle betűtípus és oda nem illő színek. Olvasható és átlátható legyen, figyelemfelkeltő és tartsa fennt az érdeklődésemet. Szeretek egy oldalon akár több órát is eltölteni, elolvasni mindent új dolgokat megtudni róla, de ha nincs az oldaladon semmi akkor nehéz lesz böngésznem rajta.

Az oldal legalább negyedéves legyen, hiszen ennyi idő alatt már össze lehet hozni pár modult még akkor is ha nem lógunk a gép előtt napi 8 órát. Sőt ez idő alatt el is tudod dönteni, hogy kell-e neked ez az oldal, szereted-e csinálni és valóban hosszútávra tervezel vele. Az elutasítás után pár hónappal később nyugodtan kérhetsz újra cserét ha úgy érzed fejlődtél annyit, hogy most már elfogadjam a partnerséget.

Figyelem! Ez csak az én egyéni véleményem és feltételem a cserekéréssel kapcsolatban. Lehet vele egyetérteni és teljesen elutasítani is ezt, annyit kérek, hogy fogadd el ha nem kerültél ki, és azt is, hogy ezek a feltételek kicsit szigorúak, mindenki úgy szabja meg ezeket ahogy szeretné a saját oldalán. Összességében annyit kérek, hogy alkoss egy egyedi kinézetet, színben passzoló kódolással, heti többszöri frissítéssel és ha kevés tartalom is van egyenlőre az oldaladon, azok tényleg legyenek érdekesek és tartalmasak, lássam benne azt az akár több órás munkát is, amelyet ráfordítottál.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe, de biztosan bővítem még, természetesen ezen szabályok alől kivételek, azon személyek és oldalaik akiket én hívtam meg, régi ismerősök vagy barátok, vagy csak hihetetlenül rajongok az adott hírességért.

 
A kódolás a Sam and Aemy Design munkája!

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok