Miért utasítottam el a kérésed?

A szabályzat elolvasása után természetesen jelentkeztél a vendégkönyvbe de sajnos a cserekérésed elutasításra került, így jogosan felmerülhet benned a kérdés, hogy ha minden szabályt betartottál akkor vajon mi az oka annak, hogy még sem lettünk partnerek. Először is kanyarodjunk vissza a szabályokra, hiszen általában már ott is elszokott bukni a dolog, de ha valóban megfeleltél a követelményeknek, hogy az oldaladad legyen legalább 1 hónapos és sztárral foglalkozzon az még nem egyenes út a partnerséghez. Hiszen kell egy igényes külső, heti többszöri frissítés és ami számomra a legfontosabb az az, hogy legyen tartalmas. 

Sok oldalnál aki visszautasítottam meg volt a szép külső, és a friss bejegyzések száma is, viszont tartalmilag nem volt a toppon. Belátom az én oldalamon is lehetne még mit javítani de igyekszem havonta legalább egyszer legalább egy új modult összehozni, szerintem ez nem nagy kérés. Persze egy újonnan indult oldaltól nem várhatom el, hogy kezdéskor is 50 modul legyen, ezt persze nem is várom el, de kérlek titeket ne a wikipédiáról, starityről és egyéb amúgy sem hiteles forrásból Ctrl+C-vel írjatok modulokat mert attól falra mászok. Teljesen tiltólistára kerül nálam az is, ha egy modulhoz nem írtok saját véleményt, nem turbózzátok fel a saját ötleteiddel, így csak egy rideg felületet kapok, amitől teljesen el is megy a kedvem.

Legyenek interjúk fordítva, legyenek érdekességek, kampányok bármi ami az adott híresség munkásságára jellemző, hiszen azért készítetek róla oldalt, mert szeretitek nem? 

Ezeken kívül sokkal szigorúbban nézem az összképet mint eddig, legyen tényleg stílusban és színekben is passzoló, ne legyenek hirdetések, kusza szövegek, többféle betűtípus és oda nem illő színek. Olvasható és átlátható legyen, figyelemfelkeltő és tartsa fennt az érdeklődésemet. Szeretek egy oldalon akár több órát is eltölteni, elolvasni mindent új dolgokat megtudni róla, de ha nincs az oldaladon semmi akkor nehéz lesz böngésznem rajta.

Az oldal legalább negyedéves legyen, hiszen ennyi idő alatt már össze lehet hozni pár modult még akkor is ha nem lógunk a gép előtt napi 8 órát. Sőt ez idő alatt el is tudod dönteni, hogy kell-e neked ez az oldal, szereted-e csinálni és valóban hosszútávra tervezel vele. Az elutasítás után pár hónappal később nyugodtan kérhetsz újra cserét ha úgy érzed fejlődtél annyit, hogy most már elfogadjam a partnerséget.

Figyelem! Ez csak az én egyéni véleményem és feltételem a cserekéréssel kapcsolatban. Lehet vele egyetérteni és teljesen elutasítani is ezt, annyit kérek, hogy fogadd el ha nem kerültél ki, és azt is, hogy ezek a feltételek kicsit szigorúak, mindenki úgy szabja meg ezeket ahogy szeretné a saját oldalán. Összességében annyit kérek, hogy alkoss egy egyedi kinézetet, színben passzoló kódolással, heti többszöri frissítéssel és ha kevés tartalom is van egyenlőre az oldaladon, azok tényleg legyenek érdekesek és tartalmasak, lássam benne azt az akár több órás munkát is, amelyet ráfordítottál.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe, de biztosan bővítem még, természetesen ezen szabályok alől kivételek, azon személyek és oldalaik akiket én hívtam meg, régi ismerősök vagy barátok, vagy csak hihetetlenül rajongok az adott hírességért.

 
A kódolás a Sam and Aemy Design munkája!

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******