Miért utasítottam el a kérésed?

A szabályzat elolvasása után természetesen jelentkeztél a vendégkönyvbe de sajnos a cserekérésed elutasításra került, így jogosan felmerülhet benned a kérdés, hogy ha minden szabályt betartottál akkor vajon mi az oka annak, hogy még sem lettünk partnerek. Először is kanyarodjunk vissza a szabályokra, hiszen általában már ott is elszokott bukni a dolog, de ha valóban megfeleltél a követelményeknek, hogy az oldaladad legyen legalább 1 hónapos és sztárral foglalkozzon az még nem egyenes út a partnerséghez. Hiszen kell egy igényes külső, heti többszöri frissítés és ami számomra a legfontosabb az az, hogy legyen tartalmas. 

Sok oldalnál aki visszautasítottam meg volt a szép külső, és a friss bejegyzések száma is, viszont tartalmilag nem volt a toppon. Belátom az én oldalamon is lehetne még mit javítani de igyekszem havonta legalább egyszer legalább egy új modult összehozni, szerintem ez nem nagy kérés. Persze egy újonnan indult oldaltól nem várhatom el, hogy kezdéskor is 50 modul legyen, ezt persze nem is várom el, de kérlek titeket ne a wikipédiáról, starityről és egyéb amúgy sem hiteles forrásból Ctrl+C-vel írjatok modulokat mert attól falra mászok. Teljesen tiltólistára kerül nálam az is, ha egy modulhoz nem írtok saját véleményt, nem turbózzátok fel a saját ötleteiddel, így csak egy rideg felületet kapok, amitől teljesen el is megy a kedvem.

Legyenek interjúk fordítva, legyenek érdekességek, kampányok bármi ami az adott híresség munkásságára jellemző, hiszen azért készítetek róla oldalt, mert szeretitek nem? 

Ezeken kívül sokkal szigorúbban nézem az összképet mint eddig, legyen tényleg stílusban és színekben is passzoló, ne legyenek hirdetések, kusza szövegek, többféle betűtípus és oda nem illő színek. Olvasható és átlátható legyen, figyelemfelkeltő és tartsa fennt az érdeklődésemet. Szeretek egy oldalon akár több órát is eltölteni, elolvasni mindent új dolgokat megtudni róla, de ha nincs az oldaladon semmi akkor nehéz lesz böngésznem rajta.

Az oldal legalább negyedéves legyen, hiszen ennyi idő alatt már össze lehet hozni pár modult még akkor is ha nem lógunk a gép előtt napi 8 órát. Sőt ez idő alatt el is tudod dönteni, hogy kell-e neked ez az oldal, szereted-e csinálni és valóban hosszútávra tervezel vele. Az elutasítás után pár hónappal később nyugodtan kérhetsz újra cserét ha úgy érzed fejlődtél annyit, hogy most már elfogadjam a partnerséget.

Figyelem! Ez csak az én egyéni véleményem és feltételem a cserekéréssel kapcsolatban. Lehet vele egyetérteni és teljesen elutasítani is ezt, annyit kérek, hogy fogadd el ha nem kerültél ki, és azt is, hogy ezek a feltételek kicsit szigorúak, mindenki úgy szabja meg ezeket ahogy szeretné a saját oldalán. Összességében annyit kérek, hogy alkoss egy egyedi kinézetet, színben passzoló kódolással, heti többszöri frissítéssel és ha kevés tartalom is van egyenlőre az oldaladon, azok tényleg legyenek érdekesek és tartalmasak, lássam benne azt az akár több órás munkát is, amelyet ráfordítottál.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe, de biztosan bővítem még, természetesen ezen szabályok alől kivételek, azon személyek és oldalaik akiket én hívtam meg, régi ismerősök vagy barátok, vagy csak hihetetlenül rajongok az adott hírességért.

 
Üdvözlő Üzenet

Üdvözöllek Magyarország leginformáltabb Blake Livelyvel foglalkozó weboldalán, ami azért jött létre, hogy elsőkézből értesüljetek a vele kapcsolatos hírekről, érdekességekről és képekről egyaránt. A főoldalon az aktuális friss híreket olvashatjátok, a menüpontokban pedig számos érdekesség és interjú között válogathattok. Az oldal hivatalos galériájában pedig több ezer kép vár rád, amelyekkel még közelebbről megismerhetitek a gyönyörű szőkeséget. A lenti modulok segítségedre lesznek abban, hogy megtaláld azokat a menüpontokat amik a legjobban érdekelnek téged.

 

 
Az oldal Sztárja

Blake Christina Lively 1987. augusztus 25-én született a kaliforniai Tanzániában. Szülei Ernie és Elaine Lively, édesapja szintén színész, édesanyja menedzser de fiatalabb korában modellként  is dolgozott. Egy testvére van, Eric és három féltestvére Lori, Robyn és Jason. Édekesség, hogy mindhárman színészek de kevésbé ismertek mint Blake. 1998-ban debütált első filmjében a "Sandmen"ben, amelyet édesapja rendezett. Ugorva egyet az időben, 2007-ben nagy fordulóponthoz ért az élete, ugyanis megkapta az amerikai Gossip Girl című sorozat egyik női főszereplőjének szerepét, Serena Van Der Woodsen karakterét, ami a világhírnevet hozta el a számára, ekkor kezdődött el a tündérmeséje.

 
Vendégkönyv 
Legközelebbi projekt
All I See Is You ~ 2017.09.15 USA

A forgatások befejezve, amerikai premier szeptemberben. Dráma, thriller kategória, műsoridő 1 óra 50 perc. Eredeti nyelv angol.

All I See Is You

Gina egy látássérült nő, aki egy napon lehetőséget kap egy életmentő szemműtétre, viszont annak nagyon súlyos ára van.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 80% kész

The Rhythm Section ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Eredeti nyelv angol.

The Rhythm Section
Stephanie bosszút esküszik azokon, akik hozzájárultak annak a repülőgépnek a lezuhanásában, amelyen a családja is életét vesztette.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 10% kész

The Husband's Secret ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Krimi, thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Nyelv angol.

The Husband's Secret
A három jó barátnő nyugodt élete pillanatok alatt felfordul, amikor egyikőjük levelet kap a férjétő, amelyben valóva válnak legvadabb rémálmaik is.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 10% kész

A Simple Favor ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Krimi, thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Nyelv angol.

A Simple Favor
Egy kisvárosi anyuka bloggerként éli mindennapjait, amikor egy kellemes nyári napon titokzatos módon eltűnik a legjobb barátnője.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 5% kész

 

 
Az Oldal Partnerei

Az oldalon van lehetőség csere kérésre, ha te is szeretnél kikerülni az oldaladdal nincs más dolgod, mint írni a vendégkönyvbe miután elolvastad a szabályzatot. Kizárólag tartalmas, naprakész és egyedi oldalak jelentkezését várom. 20/17 hely foglalt, de ha úgy alakul bővítem majd.

csere feltételek / miért nem kerülhettem ki?

 
Közelgő Események
Augusztus 4 | All I See Is You Debütálása USA
Augusztus 25 | Blake 30. Születésnapja
Október 23 | Ryan 41. Születésnapja
December 16 | James 3. Születésnapja

Időrendi sorrendben láthatjátok a különböző eseményeket, megjelenéseket, fix időpontokat mint egy születésnap vagy névnap. Folyamatos bővítés alatt, attól függően mikor értesülök egy újabb fontos dátumról.

 
Oldalinformációk
Oldal egyetlen témája: Blake Christina Lively
Hivatalos nyitás: 2016.03.27. Vasárnap
Szerkesztő, társzerkesztő: Ági | társzerkesztő nincs
Tárhely, Domain: Gportal | Sosugary
További kódok: LINK LINK | LINK LINK | LINK
Alapkódolásért köszönet: Brielle | Cherryuniverse
Hivatalos források:  LINK | LINK | LINK | LINK | LINK

bejelentkezés / kijelentezés

Az oldal nem áll kapcsolatban Blake Livelyvel sem egyetlen hozzátartozójával illetve munkatársával sem. Ez csak egy szimpla magyar rajongói oldal, hogy elsőkézből értesülhetek a vele kapcsolatos hírekről, információkról, képekről egyaránt. Az oldalon minden saját gyűjtésű így eltulajdonítása és sajátcélú felhasználása szigorúan Tilos.

Minden jog fenntartva 2016 - napjainkig