Emma
watson

Ashley
ashley

Zendaya
coleman

Perrie
edwards

Ashley
tisdale

Nikki
reed

BigBang
theory

Ashley
tisdale

Emilia
clarke

New
fashion

Jen
lawrence

Selena
gomez

Beyonce
knowles

Lily
collins

 

 

 

 

Miért utasítottam el a kérésed?

A szabályzat elolvasása után természetesen jelentkeztél a vendégkönyvbe de sajnos a cserekérésed elutasításra került, így jogosan felmerülhet benned a kérdés, hogy ha minden szabályt betartottál akkor vajon mi az oka annak, hogy még sem lettünk partnerek. Először is kanyarodjunk vissza a szabályokra, hiszen általában már ott is elszokott bukni a dolog, de ha valóban megfeleltél a követelményeknek, hogy az oldaladad legyen legalább 1 hónapos és sztárral foglalkozzon az még nem egyenes út a partnerséghez. Hiszen kell egy igényes külső, heti többszöri frissítés és ami számomra a legfontosabb az az, hogy legyen tartalmas. 

Sok oldalnál aki visszautasítottam meg volt a szép külső, és a friss bejegyzések száma is, viszont tartalmilag nem volt a toppon. Belátom az én oldalamon is lehetne még mit javítani de igyekszem havonta legalább egyszer legalább egy új modult összehozni, szerintem ez nem nagy kérés. Persze egy újonnan indult oldaltól nem várhatom el, hogy kezdéskor is 50 modul legyen, ezt persze nem is várom el, de kérlek titeket ne a wikipédiáról, starityről és egyéb amúgy sem hiteles forrásból Ctrl+C-vel írjatok modulokat mert attól falra mászok. Teljesen tiltólistára kerül nálam az is, ha egy modulhoz nem írtok saját véleményt, nem turbózzátok fel a saját ötleteiddel, így csak egy rideg felületet kapok, amitől teljesen el is megy a kedvem.

Legyenek interjúk fordítva, legyenek érdekességek, kampányok bármi ami az adott híresség munkásságára jellemző, hiszen azért készítetek róla oldalt, mert szeretitek nem? 

Ezeken kívül sokkal szigorúbban nézem az összképet mint eddig, legyen tényleg stílusban és színekben is passzoló, ne legyenek hirdetések, kusza szövegek, többféle betűtípus és oda nem illő színek. Olvasható és átlátható legyen, figyelemfelkeltő és tartsa fennt az érdeklődésemet. Szeretek egy oldalon akár több órát is eltölteni, elolvasni mindent új dolgokat megtudni róla, de ha nincs az oldaladon semmi akkor nehéz lesz böngésznem rajta.

Az oldal legalább negyedéves legyen, hiszen ennyi idő alatt már össze lehet hozni pár modult még akkor is ha nem lógunk a gép előtt napi 8 órát. Sőt ez idő alatt el is tudod dönteni, hogy kell-e neked ez az oldal, szereted-e csinálni és valóban hosszútávra tervezel vele. Az elutasítás után pár hónappal később nyugodtan kérhetsz újra cserét ha úgy érzed fejlődtél annyit, hogy most már elfogadjam a partnerséget.

Figyelem! Ez csak az én egyéni véleményem és feltételem a cserekéréssel kapcsolatban. Lehet vele egyetérteni és teljesen elutasítani is ezt, annyit kérek, hogy fogadd el ha nem kerültél ki, és azt is, hogy ezek a feltételek kicsit szigorúak, mindenki úgy szabja meg ezeket ahogy szeretné a saját oldalán. Összességében annyit kérek, hogy alkoss egy egyedi kinézetet, színben passzoló kódolással, heti többszöri frissítéssel és ha kevés tartalom is van egyenlőre az oldaladon, azok tényleg legyenek érdekesek és tartalmasak, lássam benne azt az akár több órás munkát is, amelyet ráfordítottál.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe, de biztosan bővítem még, természetesen ezen szabályok alől kivételek, azon személyek és oldalaik akiket én hívtam meg, régi ismerősök vagy barátok, vagy csak hihetetlenül rajongok az adott hírességért.

 
 
.

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!