Emma
watson

Ashley
ashley

Zendaya
coleman

Perrie
edwards

Ashley
tisdale

Nikki
reed

BigBang
theory

Ashley
tisdale

Emilia
clarke

New
fashion

Jen
lawrence

Selena
gomez

Beyonce
knowles

Lily
collins

 

 

 

 

Életmentő Tanfolyam

A Lively-Reynolds páros igazi álompárnak számít nem csak a mi körünkben de a sztárvilágban is csak így emlegetik őket. Hiszen ki ne szeretné a mindig mosolygós, közvetlen párt, akikből árad a szerelem, szeretet és tisztelet egymás iránt. Szerintem mindenki ilyen álom kapcsolatra vágyik a párjával, így biztosan másoknak is Number 1 hollywoodi pár. A gyönyörű szőkeség és humoros férje az éle komoly oldalát is megízlelte már, hiszen komoly karriert építenek, háztartást vezetnek és két gyönyörű kislány szüleiként komoly felelősséget vállaltak magukra az elkövetkezendő évekre. A terhesség ideje alatt számos baba tanfolyamra látogattak el, több könyvet is elolvastak és a szülők sziklaszilárd tanácsait is megfogadták, de legjobban a saját tapasztalaaikból tanulnak majd. A gyermekeiket még a széltől is óvó szülők tökéletes iskolaipéldái lehetnének minden szülőnek, nem is bizonyítja más, mint hogy a mai napig képzik magukat az esetleges balesetek vagy veszélyhelyzetek kezelésére. Ryan már nem először járt CPR tanfolyamon, felesége viszont 2017. júniusában vett részt először egy ilyen eseményen Vancouverben, ahol legfőképpen a csecsemő és gyermek újraélesztését mutatták be nekik. Először is röviden nézzük mi is a CPR, hiszen gyermektelen egyénként nekem is utána kellett néznem.

A CPR rövidítést több területen is használják, de az orvosi közegben a Cardio Pulmonaris Resustitatio rövidítése, amely a szív valamint a tüdő újraélesztését jelenti. Ha CPR-t végzünk magyarra lefordítva akkor újjáélesztünk valakit.

A családban azért volt fontos, hogy ne csak Ryan ismerje az újraélesztés fortélyait hanem Blake is, mert bármikor adódhat egy olyan helyzet ahol akár mindkettőjük segítségére is szükség lehet, vagy csak szimplán nem mindig járnak mindenhová együtt, így az anyukának is képben kell lennie ezzel kapcsolatban. Szerencsére eddig a lányokkal nem történt semmi baj, viszont Ryan az Instagram oldalán a feltöltött fotó mellé elmesélt egy családi történetet, amikor Neki már kellett használni a CPR órákon tanultakat a való életben, szerencsére sikeresen.

Évekkel ezelőtt már részt vettem egy CPR tanfolyamon a Vörös Kereszten keresztül. Atyaúristen, végülis megmentettem vele az unokaöcsém életét mert tudtam mit kellett tennem abban a vészhelyzetben. Higgyétek el, ez igaz sztori. Tegnap felfrissítettem a tudásom a témával kapcsolatban, legfőképpen a csecsemők és kisgyermekekkel kapcsolatban. A tanfolyam mindössze pár órát vesz igénybe, a hasznos tudás mellett nagyon is szórakoztató volt. Köszönöm a megszerzett tudást és a köszönöm a két élettelen próba babáknak is akiken gyakoroltunk, hogy az üres szemüregük látványa egy életen át végig kísért majd....

Ryan a bejegyzésében már említette, hogy a tanfolyam csak pár órát vesz igénybe de akár több életet is megmenthet az órákon megszerzett tudás és tapasztalat. Elhívta hát feleségét, hogy ő megtanulja míg Ryan felfrissítse eddig megszerzett tudását. Blake sikeresen teljesítette a rá váró feladatokat, és köszönetnyilvánításképpen kiposztolt egy fotót a hivatalos Instagram oldalára, ahol a hála kifejezésén kívül megpróbálta felhívni a többi szülő figyelmét is az újjáélesztés tudásának fontosságára, hiszen sokan egyáltalán nem tudják mit is kell tenniük egy ilyen helyzetben és csak a szakszerűen elvégzett gyakorlatok tudnak segíteni.

Kedves anyukák és apukák, figyeljetek! Nem tudom eléggé hangsúlyozni a CPR fontosságát. Ma egy ilyen tanfolyamon vettem részt, ahol elsősorban a csecsemők és kiskorú gyermekek újraélesztését tanultuk. A Google keresőjébe írd pe, hogy CPR és a kiadja a hozzád legközelebbi elérhetőséget, ahová Te is eljárhatsz. Azok akik még nem vettek részt ilyen tanfolyamon mindenképpen kezdjék el, hiszen olyan hasznos tudással fogtok majd távozni amellyel sokkal nyugodtabban telnek majd a mindennapok.

 

1-2.kép: CPR tanfolyamon Vancouverben

Figyelem! A modulban olvasható tartalom mind saját gyűjtésű és írású, segítségemre volt számos magyar és külföldi oldal is, de hangsúlyozom az itt látott tartalom mind saját gyűjtés, átfogalmazva és átírva így kérlek szépen hogy NE LOPD EL ás ami a legfontosabb, hogy ne tüntesd fel sajátodként sehol. A képek mind saját szerkesztlsűek, az oldal tulajdona amit a képek jobb sarkában ltalálható oldal neve is mutat. A modulban olvasható tartalom és a még meg nem szerkesztett képek forrásai: X X X X / Minden jog fenntartva 2016 /

 
 
.

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!