Életmentő Tanfolyam

A Lively-Reynolds páros igazi álompárnak számít nem csak a mi körünkben de a sztárvilágban is csak így emlegetik őket. Hiszen ki ne szeretné a mindig mosolygós, közvetlen párt, akikből árad a szerelem, szeretet és tisztelet egymás iránt. Szerintem mindenki ilyen álom kapcsolatra vágyik a párjával, így biztosan másoknak is Number 1 hollywoodi pár. A gyönyörű szőkeség és humoros férje az éle komoly oldalát is megízlelte már, hiszen komoly karriert építenek, háztartást vezetnek és két gyönyörű kislány szüleiként komoly felelősséget vállaltak magukra az elkövetkezendő évekre. A terhesség ideje alatt számos baba tanfolyamra látogattak el, több könyvet is elolvastak és a szülők sziklaszilárd tanácsait is megfogadták, de legjobban a saját tapasztalaaikból tanulnak majd. A gyermekeiket még a széltől is óvó szülők tökéletes iskolaipéldái lehetnének minden szülőnek, nem is bizonyítja más, mint hogy a mai napig képzik magukat az esetleges balesetek vagy veszélyhelyzetek kezelésére. Ryan már nem először járt CPR tanfolyamon, felesége viszont 2017. júniusában vett részt először egy ilyen eseményen Vancouverben, ahol legfőképpen a csecsemő és gyermek újraélesztését mutatták be nekik. Először is röviden nézzük mi is a CPR, hiszen gyermektelen egyénként nekem is utána kellett néznem.

A CPR rövidítést több területen is használják, de az orvosi közegben a Cardio Pulmonaris Resustitatio rövidítése, amely a szív valamint a tüdő újraélesztését jelenti. Ha CPR-t végzünk magyarra lefordítva akkor újjáélesztünk valakit.

A családban azért volt fontos, hogy ne csak Ryan ismerje az újraélesztés fortélyait hanem Blake is, mert bármikor adódhat egy olyan helyzet ahol akár mindkettőjük segítségére is szükség lehet, vagy csak szimplán nem mindig járnak mindenhová együtt, így az anyukának is képben kell lennie ezzel kapcsolatban. Szerencsére eddig a lányokkal nem történt semmi baj, viszont Ryan az Instagram oldalán a feltöltött fotó mellé elmesélt egy családi történetet, amikor Neki már kellett használni a CPR órákon tanultakat a való életben, szerencsére sikeresen.

Évekkel ezelőtt már részt vettem egy CPR tanfolyamon a Vörös Kereszten keresztül. Atyaúristen, végülis megmentettem vele az unokaöcsém életét mert tudtam mit kellett tennem abban a vészhelyzetben. Higgyétek el, ez igaz sztori. Tegnap felfrissítettem a tudásom a témával kapcsolatban, legfőképpen a csecsemők és kisgyermekekkel kapcsolatban. A tanfolyam mindössze pár órát vesz igénybe, a hasznos tudás mellett nagyon is szórakoztató volt. Köszönöm a megszerzett tudást és a köszönöm a két élettelen próba babáknak is akiken gyakoroltunk, hogy az üres szemüregük látványa egy életen át végig kísért majd....

Ryan a bejegyzésében már említette, hogy a tanfolyam csak pár órát vesz igénybe de akár több életet is megmenthet az órákon megszerzett tudás és tapasztalat. Elhívta hát feleségét, hogy ő megtanulja míg Ryan felfrissítse eddig megszerzett tudását. Blake sikeresen teljesítette a rá váró feladatokat, és köszönetnyilvánításképpen kiposztolt egy fotót a hivatalos Instagram oldalára, ahol a hála kifejezésén kívül megpróbálta felhívni a többi szülő figyelmét is az újjáélesztés tudásának fontosságára, hiszen sokan egyáltalán nem tudják mit is kell tenniük egy ilyen helyzetben és csak a szakszerűen elvégzett gyakorlatok tudnak segíteni.

Kedves anyukák és apukák, figyeljetek! Nem tudom eléggé hangsúlyozni a CPR fontosságát. Ma egy ilyen tanfolyamon vettem részt, ahol elsősorban a csecsemők és kiskorú gyermekek újraélesztését tanultuk. A Google keresőjébe írd pe, hogy CPR és a kiadja a hozzád legközelebbi elérhetőséget, ahová Te is eljárhatsz. Azok akik még nem vettek részt ilyen tanfolyamon mindenképpen kezdjék el, hiszen olyan hasznos tudással fogtok majd távozni amellyel sokkal nyugodtabban telnek majd a mindennapok.

 

1-2.kép: CPR tanfolyamon Vancouverben

Figyelem! A modulban olvasható tartalom mind saját gyűjtésű és írású, segítségemre volt számos magyar és külföldi oldal is, de hangsúlyozom az itt látott tartalom mind saját gyűjtés, átfogalmazva és átírva így kérlek szépen hogy NE LOPD EL ás ami a legfontosabb, hogy ne tüntesd fel sajátodként sehol. A képek mind saját szerkesztlsűek, az oldal tulajdona amit a képek jobb sarkában ltalálható oldal neve is mutat. A modulban olvasható tartalom és a még meg nem szerkesztett képek forrásai: X X X X / Minden jog fenntartva 2016 /

 
Üdvözlő Üzenet

Üdvözöllek Magyarország leginformáltabb Blake Livelyvel foglalkozó weboldalán, ami azért jött létre, hogy elsőkézből értesüljetek a vele kapcsolatos hírekről, érdekességekről és képekről egyaránt. A főoldalon az aktuális friss híreket olvashatjátok, a menüpontokban pedig számos érdekesség és interjú között válogathattok. Az oldal hivatalos galériájában pedig több ezer kép vár rád, amelyekkel még közelebbről megismerhetitek a gyönyörű szőkeséget. A lenti modulok segítségedre lesznek abban, hogy megtaláld azokat a menüpontokat amik a legjobban érdekelnek téged.

 

 
Az oldal Sztárja

Blake Christina Lively 1987. augusztus 25-én született a kaliforniai Tanzániában. Szülei Ernie és Elaine Lively, édesapja szintén színész, édesanyja menedzser de fiatalabb korában modellként  is dolgozott. Egy testvére van, Eric és három féltestvére Lori, Robyn és Jason. Édekesség, hogy mindhárman színészek de kevésbé ismertek mint Blake. 1998-ban debütált első filmjében a "Sandmen"ben, amelyet édesapja rendezett. Ugorva egyet az időben, 2007-ben nagy fordulóponthoz ért az élete, ugyanis megkapta az amerikai Gossip Girl című sorozat egyik női főszereplőjének szerepét, Serena Van Der Woodsen karakterét, ami a világhírnevet hozta el a számára, ekkor kezdődött el a tündérmeséje.

 
Vendégkönyv 
Legközelebbi projekt
All I See Is You ~ 2017.09.15 USA

A forgatások befejezve, amerikai premier szeptemberben. Dráma, thriller kategória, műsoridő 1 óra 50 perc. Eredeti nyelv angol.

All I See Is You

Gina egy látássérült nő, aki egy napon lehetőséget kap egy életmentő szemműtétre, viszont annak nagyon súlyos ára van.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 80% kész

The Rhythm Section ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Eredeti nyelv angol.

The Rhythm Section
Stephanie bosszút esküszik azokon, akik hozzájárultak annak a repülőgépnek a lezuhanásában, amelyen a családja is életét vesztette.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 10% kész

The Husband's Secret ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Krimi, thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Nyelv angol.

The Husband's Secret
A három jó barátnő nyugodt élete pillanatok alatt felfordul, amikor egyikőjük levelet kap a férjétő, amelyben valóva válnak legvadabb rémálmaik is.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 10% kész

A Simple Favor ~ 2018. ?. ?. USA

A forgatások nem kezdődtek el, hivatalos megjelenési dátum nincs. Krimi, thriller kategória, műsoridő ismeretlen. Nyelv angol.

A Simple Favor
Egy kisvárosi anyuka bloggerként éli mindennapjait, amikor egy kellemes nyári napon titokzatos módon eltűnik a legjobb barátnője.

Jelenlegi állás, avagy hol tart a film: 5% kész

 

 
Az Oldal Partnerei

Az oldalon van lehetőség csere kérésre, ha te is szeretnél kikerülni az oldaladdal nincs más dolgod, mint írni a vendégkönyvbe miután elolvastad a szabályzatot. Kizárólag tartalmas, naprakész és egyedi oldalak jelentkezését várom. 20/17 hely foglalt, de ha úgy alakul bővítem majd.

csere feltételek / miért nem kerülhettem ki?

 
Közelgő Események
Augusztus 4 | All I See Is You Debütálása USA
Augusztus 25 | Blake 30. Születésnapja
Október 23 | Ryan 41. Születésnapja
December 16 | James 3. Születésnapja

Időrendi sorrendben láthatjátok a különböző eseményeket, megjelenéseket, fix időpontokat mint egy születésnap vagy névnap. Folyamatos bővítés alatt, attól függően mikor értesülök egy újabb fontos dátumról.

 
Oldalinformációk
Oldal egyetlen témája: Blake Christina Lively
Hivatalos nyitás: 2016.03.27. Vasárnap
Szerkesztő, társzerkesztő: Ági | társzerkesztő nincs
Tárhely, Domain: Gportal | Sosugary
További kódok: LINK LINK | LINK LINK | LINK
Alapkódolásért köszönet: Brielle | Cherryuniverse
Hivatalos források:  LINK | LINK | LINK | LINK | LINK

bejelentkezés / kijelentezés

Az oldal nem áll kapcsolatban Blake Livelyvel sem egyetlen hozzátartozójával illetve munkatársával sem. Ez csak egy szimpla magyar rajongói oldal, hogy elsőkézből értesülhetek a vele kapcsolatos hírekről, információkról, képekről egyaránt. Az oldalon minden saját gyűjtésű így eltulajdonítása és sajátcélú felhasználása szigorúan Tilos.

Minden jog fenntartva 2016 - napjainkig