Jelölései illetve Díjai

A modul tartalom szempontjából nem lesz a legerősebb, hiszen bár Blake sok jelölést kapott többféle kategóriában még sem tudott sok jelölés díjra váltania. Ettől függetlenül sokat dolgoztam a modulon hiszen minden évet egyesével kellett végigböngésznem, hogy mindent eltudjak ide hozni és ne maradjon ki semmi. Évről évre fogok haladni, így megtudjátok nézni a jelöléseit is és azokat amikért díjat is vihetett haza a színésznő. Lesznek köztük film, sorozat illetve szépség kategóriában is, így érdemes végigböngészni őket, legalul találjátok a legrégebbi legfelül pedig a legfrissebb díját a szőkeségnek.

2017: Jupiter Awardson a "Nemzetközi színésznő" kategóriában jelölték a Zátony című thriller filmje miatt, de díjra nem tudta váltani a jelölését. Eredményesebb volt viszont a People Choice Awards ahol a "Kedvenc dráma színésznőnek" járó szobrocskát vehette át szintén a Zátony című filmjében nyújtott alakítása miatt.

 

2016: Adaline Varázslatos Élete című dráma filmje miatt több díjátadón is jelölték de sajnos egy olyan jelenet vagy alakítás sem volt annyira magávalragadó az ítészek szerint, így szintén üres kézzel kellett hazatérnie. A Saturn és a Teen Choice Awards díjátadó gálákon került fel a listára.

2015: Sajnos ebben az évben is csak jelölései voltak, bár az is nagy érdem de még jobb ha sikerül is valamit hazavinnie. Még mindig a Gossip Girlben nyújtott alakításáért díjazták volna, illetve az akkori filmje az "Adaline Varázslatos Élete" című dráma leforgatása miatt.

2013: Teen Choice Awards "Dráma színésznőnek" járó díjat sajnos nem vehette át.

2012: A People Choice Awards "Kedvenc dráma színésznő" a Jupiter Awards "Legjobb nemzetközi színésznő" kategóriának volt az esélyese, de a jelölésen kívül díjat sajnos nem vihetett haza.

2011: Szintén sikeres évnek mondható 2011 is, hiszen nem csak a Gossip Girl-el nyert továbbra is Ő illetve a csapata is, hanem a Zöld Lámpás filmjével, ami ebben az évben került a moziba, Ryan Reynolds főszereplésével. A CinemaCon Awardson az "Áttörő női szereplő" kategóriában sikerült elnyerni a többiek elől a csillogó díját.

 

De nem csak filmes karrierjét dícsérték ebben az évben hanem remek stílusát is, hiszen az Elle magazin által megrendezett Elle Style Awardson is sikerült egy stílusos díjjal távoznia, ami egyáltalán nem meglepő hiszen 2007 óta a Gossip Girl megjelenése óta nagyon sokat fejlődött a stylushoz való érzéke, így nem is lehetett volna más jobb választás ebben a kategóriában.

 

A Teen Choice Awardson kettő újabb kategóriában sikerült jelölést kapnia, egyik a Zöld Lámpás című filmmel, ami a "Legjobb női szereplő sci-fi, fantasy" kategória volt, ezzel sajnos nem tudott érvényesülni, viszont a Gossip Girl sorozattal a 'Legjobb dráma női szereplőjének" járó díjjal távozhatott a színpadról.

 

2010: Ebben az évben került a mozikba a "The Town" vagyis a "Tolvajok Városa" akciófilm, így ebben az évben újra aktívkodott egy kicsit a szőkeség. Összesen 6 díjra jelölték 6 különböző szervezettől, amiből kettőt sikerült díjra is váltania. A hatból 5 az új filmjével volt kapcsolatos egy pedig újra a Teen Choice Awards volt, amiben szinte minden évben jelölték a Gossip Girl miatt. Sajnos a szörfdeszka ezúttal otthon maradt, viszont a National Board of Review "Legjobb csapatmunka"illetve a Washington D.C. Area Film Critics Association "Legjobb film" kategóriában díjat nyert Ő illetve a The Town filmes csapata is.

2009: Sajnos már kevésbé volt nyereséges díjak terén, a színésznő inkább csak díjátadó gálákon szerepelt valamint díjakat adott át, de sajnos üres kézzel kellett hazatérnie a jelölése ellenére is. Ebben az évben szintén a Teen Choice Awards díjátadó gálán kapott két jelölést egyet a 'Tv dráma színésznő" kategóriában egyet pedig a " Szexi nő" kategóriában.  Az ASTRA Awardson a "Kedvenc nemzetközi személyiség" kategóriában is elhappolták előle a díjat.

2008: Ez az év tökéletesen indult számára, hiszen több díjat is bezsebelhetett. Februárban megrendezésre került a Victoria's Secret Super Bowl eseményére a "What is Sexy" díjátadó, ami sokkal szerényebb körülmények között tartottak meg, hiszen nem volt sem vörös szőnyeges bevonulás sem fotózkodás, csak egy apró díjjal jutalmazták Blaket ebben a kategóriában, hiszen valóban megérdemelte a szexi elnevezést. Bár nem nagy díjról beszélünk ,szerintem akkor is nagy elismerés ez a Victoria Secret angyalairól, akik híresek világi szépségükről.

 

Szintén ebben az évben csak ugorva picit előre, az augusztusban megrendezett Teen Choice Awards gálán 3 kategóriában is izgulhatott, amiből kettőt sikerült is nyertes szörfdeszkára cserélnie. Jelölték a "Szexi női", a " Televíziós dráma színésznő"  illetve a "Feltörekvő női sztár" kategóriában is. Az utóbbi kettőnél sikerült nyernie.

 

2006: A filmes karrierjére azonban többen is odafigyeltek, egyre több szerepet kapott valamint megjelenésekre és partykra hívták, így nem csoda, hogy betört Hollywood világába. Ez a Hollywood Life Breakthrough of The Year Díjátadó szervezőinek is feltűnt, hiszen tehetségesnek találták a szőkeséget, ezért is kapta meg a 2006-os "Feltörekvő" női hírességének a díját. Ebben az évben került ki a "Felvéve" című vígjátéka, ami a második jelentősebb szerepe volt, a fotón kollégájával Justin Longal bohóckodik a backstageben.

 

2005: Ekkor került élete első nagy szerepéhez, hiszen a "Négyen Egy Gatyában" című filmben főszerepet kapott. A Teen Choice Awards " Filmben feltörekvő nő" kategóriában kapott jelölést, de sajnos a szörfdeszka ezúttal ott maradt.

Figyelem! A modulban olvasható tartalom mind saját gyűjtésű és írású, segítségemre volt számos magyar és külföldi oldal is, de hangsúlyozom az itt látott tartalom mind saját gyűjtés átfogalmazva és átírva, így kérlek szépen hogy NE LOPD EL és ami a legfontosabb ne tüntesd fel sajátodként sehol. A képek mind saját szerkesztésűek, az oldal tulajdona, amit a képek jobb sarkában található oldal neve is mutat. A modulban olvasható tartalom és a még meg nem szerkesztett képek forrásai: X X X X / Minden jog fenntartva 2016 - /

 
A kódolás a Sam and Aemy Design munkája!

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok